English Svenska
Storlaxen i Lainioälven! – Sommarens fiske i norr!

Norr om polcirkeln, i byn Lainio finns Neitigården fiskecamp för dig som vill ha en fiskeupplevelse att minnas. De erbjuder guidat fiske efter framförallt lax, men även fiske efter öring, harr och annat. Det unika med fisket i Lainioälven är att du är ensam och slipper dela de bästa polerna med andra.

Med Lainio som utgångspunkt kan du åka ut på en guidad tur längs älven. Alternativt kan du bo i timmerstuga nära de hetaste polerna. I guidningen kan helpension ingå, vilket innebär att guiden sköter allt för att du ska få så många timmar som möjligt nere vid älven. Guiderna har stor lokalkännedom och tar med dig till de bästa platserna. Efter en härlig dag vid älven kan du njuta av ett bastubad i den vedeldade bastun och slappna av i relaxavdelningen med en öl eller två.

Att besöka Neitigården är inte bara ett fiskeäventyr utan en upplevelse i många aspekter. Den genuina timmergården nere vid älven, de norrländska delikatesserna och den vackra naturen gör det till en unik upplevelse.
Neitigården erbjuder allt från dagsturer till veckor av intressant fiske. Åk själv, med familjen, företaget eller kompisgänget.